*Till salu*

PLANER 2023
 
Zoey & ???
Paras förhoppningsvis i vinter 2023

5 Responses to *Till salu*

 1. Ulrika Nimmersten-Borg says:

  Hej
  Jag fick er rek av Ulla Dahlgren som köpt söte Nicklas av er . :), Jags er nu att ni fått valpar och är intresserad av en tik, jag undrar om alla är tingade, ex lilla Rosa?
  Vänligen återkom så vi kan höras vid.
  Tack på förhand
  Med vänlig hälsning
  Ulrika Nimmersten-Borg

 2. Marie-Louise Feldt says:

  Hej??
  Jag fick din e.mail adress av en f.d arbetskollega som köpt hund av dig. Jag fick även ett telefonnummer som jag kunde nå dig på. Jag har skickat ett sms till dig.
  Såg att du nyss fått en kull valpar och jag är mycket intresserad av en liten tjej. Har haft 2 hundar men tyvärr fick vi avliva Winnie 2016 pga sjukdom och för 3 veckor sedan fick vi låta Billy lämna oss då benen inte bar honom. Men han blev 15 år & 4 månader. Jag har haft hund under hela mitt liv och nu är saknaden ENORM ?? Hör gärna av dig och klickar det så kan jag kanske sluta leta och bara LÄNGTA ??

 3. Solveig Johansson says:

  Grattis till ZANTINOS fina syskonbarn ??
  Jag blir nästan mörkrädd.
  Zelda och ZANTINO är lika som bär och även åkomman Från Wilma är
  En kopia av Våran stora Bufflia Marcello
  Alltid lika Roligt Att följa de små Liven!,
  Ohhcch TACK för dessa Fina Du levererat till Oss/Mej

  Kramar??Och Godd Luck!!!

 4. Marie Liljedahl says:

  Hej! Stämmer det som står ovan, att ni har en kull på gång till våren eller hösten? Vi har funderat ert tag nu och träffat Zingo och blev jätteförtjusta i honom.

  Mvh Marie och Magnus med familj

 5. Signe says:

  Hejsan! Jag är på jakt efter en retriever (just golden och flatte är de som gäller) och hittade ert namn i någon tråd på instagram.. Hur har det gått med Zoeys och Paddingtons valpar?

  Jag bor i ett naturnära område i Lund tillsammans med min dotter, som är 10 år. Lever ett aktivt liv, vill ha en aktiv hund att träna och vandra med – och en väl fungerande hundbästis till min dotter. Har ägt hund en stor del av mitt liv. Hör gärna av er! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *