Hanny på farliga äventyr

HannyHemmaJag har varit dålig på att uppdatera hemsidan, men de växer och frodas å mår jätte bra.

Yizza drog iväg med Hanny en runda i lördags natt. Fick fatt i Yizza 04 söndagmorgon, men inget spår av Hanny. Så jag har kuskat runt som en tok och letat och knackat dörr. Fick ett samtal i söndags vid 18 att hon sprang på Nissastigen. Hela jag frös till is och hur jag kom in i bilen vet jag inte, men den fick visa sina krafter. Å där står hon på FEL sida. Tackar min lyckliga stjärna att det var bil tomt just då så jag kunde svänga där man inte får och lyckas komma över till hennes sida, men hon bara backade och skälde när hon såg mig….backade ut på vägen och i ögonvrån ser man bilar och lastbilar som närmar sig…..PANIK!  Lyckades få henne bort från vägen, Hon rusar uppför en mindraväg mellan några hus upp i skogen. Jag är tvången att gå tillbaka till bilen eftersom den står parkerat lite olämpligt med nycklarna i… nöden har ingen lag! och ta mig över till hennes sida,så honhar ju hunnit långt innan jag är på G igen. Ringer Magnus som kommer och hjälper mig….. så jag har traskat och ropat och traskat och ropat. Bommaröverallt så man kom inte in med bilarna.
Magnus körde och hämtade moppen, gick en aning fortare!Sent på kvällen gick jag en runda med Whilma, la ut kläder så att Hanny skulle känna doften av oss och slutligen la vi spår från där jag sett henne och 8 km hem.

I morse åkte vi upp till platsen igen och gick jag en lång runda med Whilma och försökte spåra små tassar på grusvägen, åkte hem och åt, bytte kläder (det regnar i Sverige ibland…eller ganska ofta faktiskt) och tog med Yizza och började traska igen och plötsligt står hon framför oss och börjar skälla jag vet inte vad jag ska göra… backar, sätter mej på huk och börjar leka med Yizza som får ett dampryck och plötsligt får Hanny fart, springer runt Yizza och kastar sig i min famn…. fatta känslan!

Men jag lovar, det kommer bilder och vikter snart 😉
Måste bara återhämta oss lite!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Hanny på farliga äventyr

  1. Madde says:

    Vad skönt att allt slutade bra och att hon kom hem välbehållen :)!

  2. Pi says:

    Ja, man tackar den lilla skyddsängeln som fanns där!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *